Bemer
Bemer HomeBemer productenBemer meer wetenBemer en de wetenschapBemer Vet

ervaringenindexteste

Behandeling bij Botbreuken
Botbreuken

BEMER biedt ondersteuning aan o.a. de onderstaande ziektes:

De fysische vasculaire therapie BEMER kan beschouwd worden als een mijlpaal op het gebied van fysische vasculaire therapie. Deze vorm van vasculaire therapie activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en ondersteunt zo het genezingsproces van wonden en overig letsel, o.a. als gevolg van botbreuken. Daarnaast worden alle regeneratieve processen in het lichaam gestimuleerd. De kern van de fysische vasculaire therapie BEMER wordt gevormd door een multidimensionale signaalstructuur waarmee de beperkte of verstoorde microcirculatie op effectieve wijze gestimuleerd kan worden. Hierdoor worden de belangrijkste controlemechanismen van het lichaam ondersteund bij regeneratieve processen en de preventie en genezing van ziekten. De BEMER-magneetveldtherapie leidt zonder twijfel tot een aanzienlijke verbetering van de microcirculatie. Er zijn meerdere wetenschappelijke studies verschenen die het effect van de BEMER-therapie hebben aangetoond. Uit de resultaten blijkt
dat van de BEMER-therapie een beschermende en preventieve werking uitgaat. Daarnaast is aangetoond dat de therapie ook bij de genezing van wonden,
bijvoorbeeld als gevolg van botbreuken, een positieve rol speelt en ook daar bijdraagt aan een spoedig herstel. Volgens de huidige stand van de geneeskunde is er voor de behandeling van een verstoorde microcirculatie geen andere fysische vasculaire therapie bekend, waarvan het effect is aangetoond, dan de fysische vasculaire therapie BEMER. Kort samengevat kun je zeggen dat botbreuken met behulp van de fysische vasculaire therapie BEMER binnen de verwachte periode herstellen.

 

 

 

Artrose

Hernia

Rugpijn

Diabetes

Vermoeidheidssyndroom

Etalagebenen

Polineuropathie

Gescheurde banden

Botbreuken

Verstuiking

Reuma

Slaapstoornissen

Stress en Burn-out

Doorligwonden

Regeneratie

CIAP

Bemer garantie

2 + 1 jaar garantie

We geven u een extra jaar garantie cadeau. We verlengen onze 2-jarige garantie automatisch tot 3 jaar. Natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Bemer cerificaat

Gecertificeerd

De werking van gecertificeerde BEMER-apparatuur voor fysische vasculaire therapie is wetenschappelijk aangetoond.


Bemer design

Red Dot Design Award

Onderscheiden met de red dot Design Award. Voor een uitstekende visuele, functionele en ergonomische kwaliteit van het productdesign.

Lodewijk en AnneMarie van Nispen tot Pannerden - Verdilaan 28 - 5251 EV Vlijmen
Tel: +3173-5115962 Mobiel: +31642973570 +31653160831 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2016 A.M. van Nispen tot Pannerden