Bemer
Bemer HomeBemer productenBemer meer wetenBemer en de wetenschapBemer Vet

ervaringenindexteste

CIAP of CHRONISCHE IDIOPATHISCHE AXONALE POLYNEUROPATHIE
EN DUNNE VEZEL NEUROPATHIE

ciap film

BEMER biedt ondersteuning aan o.a. de onderstaande ziektes:

Artrose

Hernia

Rugpijn

Diabetes

Vermoeidheidssyndroom

Etalagebenen

Polineuropathie

Gescheurde banden

Botbreuken

Verstuiking

Reuma

Slaapstoornissen

Stress en Burn-out

Doorligwonden

Regeneratie

CIAP

Dunne vezel neuropathie

 

 


Testen 2015Testen 2018Uitslag M.Wohlgemuth, neuroloog

 

 

 

 

Ja ik heb dat ook, na een lange periode van erge pijn, tintelende, stramme, gevoelloze voeten en stabiliteit – evenwicht problemen.
Ik leef nu: ZONDER pijn, 85% minder tintelende- gevoelloze voeten,  65% minder stramme voeten en stabiliteit – evenwicht problemen

In twee jaar een veel beter leven
Mijn huisarts wist na meerdere bezoeken nog steeds niet wat er met mij aan de hand was. Waar kwamen die heftige pijnen toch vandaan? Hij stuurde me door naar de afdeling neurologie in het St Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Diverse onderzoeken volgden en vier jaar na mijn eerste doktersbezoek was de conclusie: ‘Meneer van Nispen u heeft CIAP!’ Ik vroeg wat er aan te doen was. Niets … Niets …? En nu? Toekomstperspectief: er komen meer klachten en rond de Kerst zult u een rollator nodig hebben’. Teleurgesteld ging ik naar huis en ik dacht: dit laat ik niet gebeuren.

Nu bezaten wij al drie jaar een Bemer systeem. Na dat vernietigende oordeel ben ik mijn voeten en benen sterk gaan behandelen met de B-pad en de B-spot. We hadden al ervaren dat hiermee pijnen minder worden. En inderdaad gebeurde dat. Tegen de Kerst was de helft van de pijn en de tintelende voeten duidelijk
minder. Ik kreeg zelfs weer gevoel in mijn voeten. Mijn kwaliteit van leven ging er flink op vooruit. Ik ben mijn voeten op deze speciale manier blijven behandelen. Na ongeveer twee jaar was het resultaat: geen pijn meer, 85% minder tintelende en gevoelloze voeten, 65% minder stramme voeten, meer stabiliteit en evenwicht

Al jaren kon ik de wandeling van zeven kilometer over mijn geliefde Turkse strand niet meer doen. Dat ging inmiddels weer best, zonder terugslag of pijn.

Op verzoek van een specialist L.M. heb ik eind 2018 een nieuwe test laten doen van mijn CIAP. De uitslag was verbluffend. Diverse metingen gingen van hoog naar laag. De specialist was zeer enthousiast en ging met de oude en de nieuwe resultaten naar het Radboud en UMC. Er was bewijs dat de afgestorven zenuwuiteinden door Bemer vasomotietherapie weer aangroeien. Hiernaast de uitslagen in PDF.

CIAP en andere spierziektes veroorzaken het afsterven van de
zenuwen en zenuwuiteinden in de voeten, benen en handen. Dit blijkt dus wel te behandelen met Bemer vasomotietherapie. Zo verbetert de kwaliteit van leven.

Het is wel belangrijk te weten, dat het lichaam bij bijvoorbeeld spierziekten eerst moet wennen aan die therapie. Dit kost meestal drie tot zes maanden. Daarna volgt langzaam herstel. In Nederland zijn nu een aantal mensen met CIAP die Bemer vasomotietherapie toepassen met beginnende goede resultaten.
Bemer behandelsets zijn te koop. De prijzen liggen tussen € 2.950,- en € 4.295,- Wij geven als enige in Nederland de garantie dat wij bij onvoldoende resultaat na een jaar of langer, de set terugkopen met verrekening van een stukje huur.

Gaat u kijken op internet dan vindt u onder de merknaam Bemer negatief commentaar van de vereniging tegen kwakzalverij. Deze club wordt gefinancierd door de farmaceutische industrie. Die is duidelijk tegen alles wat hun omzet vermindert

Wij hebben een speciaal behandelplan ontwikkeld, gericht op CIAP en spierziekten. Wij komen het apparaat bij u thuis installeren, in overleg, en geven u gedegen informatie geven over het gebruik. Daarna geven wij u goede begeleiding en kunt u beroep op ons doen.

Bemer garantie

2 + 1 jaar garantie

We geven u een extra jaar garantie cadeau. We verlengen onze 2-jarige garantie automatisch tot 3 jaar. Natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Bemer cerificaat

Gecertificeerd

De werking van gecertificeerde BEMER-apparatuur voor fysische vasculaire therapie is wetenschappelijk aangetoond.


Bemer design

Red Dot Design Award

Onderscheiden met de red dot Design Award. Voor een uitstekende visuele, functionele en ergonomische kwaliteit van het productdesign.

Lodewijk en AnneMarie van Nispen tot Pannerden - Verdilaan 28 - 5251 EV Vlijmen
Tel: +3173-5115962 Mobiel: +31642973570 +31653160831 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2016 A.M. van Nispen tot Pannerden