Bemer
Bemer HomeBemer productenBemer meer wetenBemer en de wetenschapBemer Vet

ervaringenindexteste

Behandeling bij Diabetes

artrose

BEMER biedt ondersteuning aan o.a. de onderstaande ziektes:

Artrose

Hernia

Rugpijn

Diabetes

Vermoeidheidssyndroom

Etalagebenen

Polineuropathie

Gescheurde banden

Botbreuken

Verstuiking

Reuma

Slaapstoornissen

Stress en Burn-out

Doorligwonden

Regeneratie

CIAP

Sinds de introductie van de fysische vasculaire therapie BEMER bestaat er voor het eerst de mogelijkheid om de belangrijkste mechanismen van de microcirculatie op complexe wijze te stimuleren. Talrijke wetenschappelijke artikelen en observatiestudies hebben de effectiviteit van de therapie ook bij diabetespatiënten aangetoond:
bij patiënten met diabetische polyneuropathie (een aandoening aan de perifere zenuwen die gepaard kan gaan met pijn, jeuk, een brandend gevoel of juist gevoelloosheid in de armen en de benen) bleek de BEMER-therapie na enkele weken zowel de functionaliteit van de subcutane microcirculatie als het immuunsysteem significant te verbeteren.
Aanvullend onderzoek heeft aangetoond dat het wondoppervlak bij ambulante diabetespatiënten met een traditionele behandeling na een BEMER-therapie van 27 dagen significant kleiner was dan bij diabetespatiënten uit de controlegroep. Het verstoorde genezingsproces van wonden werd dus duidelijk verbeterd.
De fysische vasculaire therapie BEMER vormt bij de therapeutische aanpak voor de behandeling van stofwisselingsziekten als diabetes mellitus en het voorkomen van het metaboolsyndroom vandaag de dag (als gevolg van stress en een gebrek aan beweging) een essentiële complementaire behandeling.

 

 

 

 

 

Bemer garantie

2 + 1 jaar garantie

We geven u een extra jaar garantie cadeau. We verlengen onze 2-jarige garantie automatisch tot 3 jaar. Natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Bemer cerificaat

Gecertificeerd

De werking van gecertificeerde BEMER-apparatuur voor fysische vasculaire therapie is wetenschappelijk aangetoond.


Bemer design

Red Dot Design Award

Onderscheiden met de red dot Design Award. Voor een uitstekende visuele, functionele en ergonomische kwaliteit van het productdesign.

Lodewijk en AnneMarie van Nispen tot Pannerden - Verdilaan 28 - 5251 EV Vlijmen
Tel: +3173-5115962 Mobiel: +31642973570 +31653160831 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2016 A.M. van Nispen tot Pannerden