Bemer
Bemer HomeBemer productenBemer meer wetenBemer en de wetenschapBemer Vet

ervaringenindexteste

Behandeling bij Hernia

Hernia

BEMER biedt ondersteuning aan o.a. de onderstaande ziektes:

Artrose

Hernia

Rugpijn

Diabetes

Vermoeidheidssyndroom

Etalagebenen

Polineuropathie

Gescheurde banden

Botbreuken

Verstuiking

Reuma

Slaapstoornissen

Stress en Burn-out

Doorligwonden

Regeneratie

CIAP

De fysische vasculaire therapie BEMER is een uitstekend alomvattend concept voor de complementaire behandeling van een hernia. Het klinische effect van deze therapie is in meerdere wetenschappelijke artikelen en observatiestudies aangetoond.

Therapie bij een hernia

Met de innovatieve fysische vasculaire therapie BEMER is het voor het eerst mogelijk om de belangrijkste aansturingsmechanismen te stimuleren wanneer de microcirculatie verstoord is. De meest recente inzichten op het reguleringsgebied van de doorbloeding van weefsel, zenuwen en humorale componenten lijken voor het eerst een veelbelovende methode te bieden om ook de beperkte of verstoorde doorbloeding van de organen te stimuleren. Tijdens de fysische therapie wordt een pulserend signaal door het lichaam verstuurd dat gebaseerd is op het bioritme van de patiënt.

Genezingsproces na een hernia

Om te herstellen van een hernia is het absoluut noodzakelijk dat de toevoer van voldoende zuurstof en voedingsstoffen naar het aangetaste weefsel weer hersteld wordt. Uiteraard dient daarnaast de eventuele pijn bestreden worden. De doelgerichte behandeling van specifieke gebieden dient bij een hernia echter gepaard te gaan met fysische therapie, medische maatregelen of een operatieve ingreep. De afzonderlijke maatregelen zijn op zichzelf mogelijk onvoldoende.

 

 

Bemer garantie

2 + 1 jaar garantie

We geven u een extra jaar garantie cadeau. We verlengen onze 2-jarige garantie automatisch tot 3 jaar. Natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Bemer cerificaat

Gecertificeerd

De werking van gecertificeerde BEMER-apparatuur voor fysische vasculaire therapie is wetenschappelijk aangetoond.


Bemer design

Red Dot Design Award

Onderscheiden met de red dot Design Award. Voor een uitstekende visuele, functionele en ergonomische kwaliteit van het productdesign.

Lodewijk en AnneMarie van Nispen tot Pannerden - Verdilaan 28 - 5251 EV Vlijmen
Tel: +3173-5115962 Mobiel: +31642973570 +31653160831 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2016 A.M. van Nispen tot Pannerden