Reiki Den Bosch

Reiki informatieHoe werkt ReikiReiki cursussen

Reiki consultindex

Reiki, Energetische behandelingen en mediumschap

Een energetische behandeling bestaat uit: energie toevoegen op de plaatsen waar het lichaam het nodig een tekort heeft, ik maak hierbij gebruik van Reiki, Universal White Time Energie en mediumschap, hoe werkt dit:

Wanneer iemand klachten heeft zowel lichamelijk of geestelijk, zijn er plaatsen in het lichaam waar de energie verstoord is, deze plaatsen voelen anders wanneer ik een persoon behandel, de plaats word oftewel heel warm, oftewel heel koud. Door deze plaatsen langdurig te behandelen voelt de patiënt zich al snel beter, de pijn vermindert en er is weer energie om het leven weer op te pakken.

Als de klachten met verlies of verdriet te maken hebben dan zal de kosmische energie helpen om het verdriet sneller te verwerken en het een plaats te kunnen geven Meestal is het zo dat de lichamelijke en geestelijk klachten samen hangen, hier komt het mediumschap goed van pas, tijdens de behandelingen krijg ik veel informatie door die ik ook met de patiënten bespreek, zodoende kan er al snel verbetering intreden.

Voor de energetische behandeling neemt u plaats op de behandeltafel met uw kleding aan, deze kleding moet gemakkelijk zijn zodat u zich heerlijk kunt ontspannen om zo optimaal te kunnen genieten. De behandeling duurt bij elkaar ongeveer een uur, en begint met 4 dagen achter elkaar hierna wordt er besproken hoe verder te gaan.

Enkele voorbeelden uit onze praktijk:

Angela nu 80 jaar had al vanaf haar 13e last van chronische voorhoofdholte - ontsteking hiervoor was ze al meerdere malen gespoeld, een akelige behandeling in het ziekenhuis. Haar leven bestond uit: vele antibioticakuren en constant pijnstillers slikken om zo maar enigszins een pijnloos bestaan te kunnen hebben. Ieder jaar kwam het wel een keer zover dat het tijdens een griep weer heel erg werd en er niets meer hielp. Toen zij in onze praktijk kwam, voelde zij al gelijk verlichting en na enkele behandelingen kon ze stoppen met de Paracetamol, de pijn was te dragen. Wij zijn doorgegaan totdat ze begon te vertellen over een afschuwelijke ervaring die ze als kind tijdens de oorlog had meegemaakt, dit was op haar 13e gebeurd. Het bleek dat de ontstekingen toen begonnen zijn, ze heeft hier ook verder nooit over gepraat en was zich ook niet bewust van het feit dat ze deze ervaring nooit heeft verwerkt. Na nog enkele behandelingen is haar pijn volledig verdwenen. Ze komt nu nog 2x per jaar voor een onderhoudsbeurt.

Pieter had als hobby lopen, dit was voor hem een uitlaatklep waardoor hij zijn drukke baan zonder problemen aankon. Tijdens het lopen heeft hij een verkeerde beweging gemaakt en na verschillende ziekenhuisbezoeken kreeg hij te horen dat hij zijn hobby niet meer uit zou kunnen voeren, hij moest er maar mee leven dat het zo was, niets meer aan te doen. Pieter liep inmiddels met een wandelstok, en zijn voet was bijzonder pijnlijk. Na ± 7 plaatselijke behandelingen was de pijn over en deze is ook niet meer terug geweest, Pieter kan weer lopen.

Lea had fibromyalgie een vorm van reuma, en was een vorm van bekkeninstabiliteit aanwezig. Na enige behandelingen begon zij zich steeds beter te voelen en de pijn verminderde. Ze kreeg zelfs dagen dat ze haar rolstoel niet nodig had. Bij Lea kwam naar boven dat ze in haar jeugd weinig liefde heeft gehad en hierdoor over te weinig zelfvertrouwen beschikte. Lea heeft besloten om bij ons haar Reiki cursussen te gaan doen, uiteindelijk is ze doorgegaan naar haar Master en nu heeft ze zelf een succesvolle praktijk.

Tom een zakenman heeft zelf Reiki 1e en 2e graad, hij behandeld zichzelf dagelijks. Tom is een echte sportliefhebber voetballen en basketballen, tijdens het sporten is zijn knie geblesseerd geraakt en na enige nachten niet geslapen te hebben besloot hij toch een paar behandelingen te nemen. Na 5x was de pijn volledig weg, deze is ook niet meer teruggekomen.

Agnes is moeder en huisvrouw, ze heeft al jaren last van ME toen we haar voor het eerst zagen zat ze als een zielig hoopje op de bank. Ze had totaal geen energie om ook maar iets te doen als Agnes de was uit de machine had gehaald was ze al doodmoe. Ze durfde ook geen auto meer te rijden en raakte steeds meer in een isolement. Na enige behandelingen voelde ze haar energie verbeteren, na de 2e behandeling kwam ze weer zelf met de auto. Agnes heeft besloten om zelf haar Reiki 1e, 2e en 3e graad te doen, ze kan nu zichzelf behandelen en haar leven heeft weer zin gekregen.

Dit is een kleine greep uit onze praktijk, de namen zijn verandert.

Reiki behandeling

de prijs van een energetische Reiki behandeling is: € 50,- per uur

Regina Meijerink en AnneMarie van Nispen tot Pannerden - Verdilaan 28 - 5251 EV Vlijmen
Tel: +3173-5115962 Mobiel: +31642973570 / +31619011630 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2017 A.M. van Nispen tot Pannerde
n