Reiki Den Bosch

Reiki informatieHoe werkt ReikiReiki cursussen

Reiki consultindex

Reiki cursussen volgens het Usui System of Natural Healing

Wanneer iemand met succes onder behandeling is geweest en zo heeft kennisgemaakt met de mooie geneeswijze die Reiki biedt wordt er vaak besloten om zelf de 1e graad Reiki cursus te willen doen, meestal omdat de patiënt het prettig vindt om zichzelf of anderen te kunnen behandelen, maar ook uit enthousiasme.

Regina en AnneMarie geven met veel liefde onze cursussen en voor ons is dit het mooiste wat je aan anderen kan geven.

Iedereen kan Reiki leren en iedereen is ook spiritueel begaafd, het enige wat je hoeft te doen is de poort te openen naar de liefdevolle energie.
Wij geven uitgebreide Reiki-cursussen, naast de inwijdingen wordt er aandacht besteed aan o.a.: een stukje spirituele ontwikkeling, de chakra’s en de aura, wat dit zijn en hoe deze werken. Ik heb ook verschillende krachtige techieken uit de Universal White Time Energy toegevoegd, omdat je deze met Reiki ook kunt gebruiken.

Reiki is een eeuwen oude zeer liefdevolle energie, die door Dr. Usui weer tot "leven" is gewekt, in de loop van de jaren zijn er verschillende Reiki stromingen tot leven gekomen, maar wij hebben besloten om onze Reiki cursussen te geven zoals het was n.l. volgens het Usui systeem, wij vinden dat we dit zeker uit diep respect voor Reiki en de Grand Masters zo moeten houden, en dat de basis zo moet blijven.
Foto onder samen met de Grandmaster Usui System of Natural Healing "Phyllis Lei Furumoto"

Helaas kregen wij te horen dat lieve Phylis op 31 maart 2019 dit leven heeft verlaten.

Phillis Furumoto

Omdat wij vinden dat iedereen Reiki moet kunnen leren en beoefenen hebben wij besloten om onze prijzen laag te houden, dus Reiki voor iedereen.

Alle cursussen van de 1e tot 3A kosten € 150,-

De 3b cursus, dit is de uitvoerende Master graad is hierop een uitzondering voor mee info bel ons.

Regina Meijerink en AnneMarie van Nispen tot Pannerden
Eerste Reit 6 - 5233 JP 's-Hertogenbosch
Tel: +31642973570 / +31619011630 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2017 A.M. van Nispen tot Pannerde
n