Reiki Den Bosch

Reiki informatieHoe werkt ReikiReiki cursussen

Reiki consultindex

Welkom op de Reiki site van Regina en Anne Marie

Reiki is de mooiste en de meest liefdevolle energie die je kunt ontvangen en geven, het is een voorrecht om hiermee dagelijks te mogen werken. Waar je ook bent je hebt het altijd bij je. Door je met deze energie te verbinden zul je merken dat je op spiritueel en lichamelijk vlak grote positieve veranderingen mee zult maken.

Wanneer je de keus voor een Reiki- behandelaar of master voor je inwijdingen gaat kiezen moet je er altijd op letten dat er een klik en vertrouwen is, het is wel de bedoeling dat je van je master of therapeut veel zult gaan leren. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van degene die jij kiest omdat iedereen vanuit zijn eigen ervaring de inwijdingen of behandelingen doorgeeft.

Regina Meijerink

Regina

Als je op onze website bent gestuit, is dat vast niet zonder reden! Al 'n lange tijd zijn wij met Reiki bezig en hebben de principes in ons dagelijks leven geïntegreerd. Nu alweer 18 jaar geleden heb ik Reiki 1 gehaald. Spiritualiteit is in onze familie niet vreemd, we hebben er allemaal wel wat mee en heb 't dus met de paplepel ingegoten gekregen van m'n moeder. Op 'n spirituele beurs kwam ik 'n kennis tegen die vroeg of Reiki niet iets voor mij zou zijn. Een afspraak voor de Reiki 1 cursus was zo gemaakt! In het dagelijks leven gebruikte ik Reiki daarna heel vaak. Bij m'n vriend op vakantie, die blaasproblemen kreeg. De pijn trok weg. Bij collega's die pijnklachten hadden... Het deed altijd iets! Pijnverlichtend, rustgevend, stressverlagend.
Als vanzelfsprekend volgden de rest van de cursussen, want reiki hoort bij mij.
Wat leuk om dit door te mogen geven aan anderen, zodat mensen dit zelf mogen ervaren! 

AnneMarie van Nispen tot Pannerden

ikzelf

Vanaf mijn 18e werd ik al op het spirituele pad "gestuurd", soms kun je niet anders. Na enige tijd ben ik begonnen met magnetiseren, hiermee ben ik gestopt toen ik erachter kwam dat je tijdens het magnetiseren niet beschermd bent en je zo allerlei klachten en ziekten kunt overnemen. Het kan ook zomaar zijn dat je met eigen energie werkt en zo uiteindelijk ziek kunt worden. Met Reiki ben je een doorgeefluikje en hoef je hier niet op te letten want je bent beschermt. Het grote verschil is: magnetiseren kost je energie, met een Reiki behandeling krijg je zelf ook energie.
Sinds 1999 werk ik met veel plezier met Reiki zowel met behandelingen als cursussen, naast Reiki heb ik opleidingen Universal White Time Energie, Quantum-Touch en Aroma Therapy gevolgd.
De technieken uit deze cursussen heb ik in mijn behandelingen en opleidingen ondergebracht, zodat iedereen die bij ons een cursus Reiki doet hiervan gebruik kan maken.

Regina Meijerink en AnneMarie van Nispen tot Pannerden
Eerste Reit 6 - 5233 JP 's-Hertogenbosch
Tel: +31642973570 / +31619011630 - email: info@reikidenbosch.nl
┬ę 2017 A.M. van Nispen tot Pannerde
n