Reiki Den Bosch

Reiki informatieHoe werkt ReikiReiki cursussen

Reiki consult

Wat is Reiki en hoe werkt een healing

Reiki het woord, bestaat uit twee Japanse karakters, Rei en Ki.
Het betekent: Universele Levensenergie.
Universele energie stroomt overal in en om de aarde, de kosmos, planten, dieren, mensen; kortom alles wat leeft. In ons lichaam zitten energiebanen, deze zijn te vergelijken met onze bloedvaten in ons aardse lichaam, wanneer deze verstopt raken ontstaan er problemen, te onderscheiden: psychische of lichamelijke klachten.

Reiki bij psychische problemen:
Bij overspannenheid, burn-out, overgang-klachten etc. is onze energiestroming verstoord. Door de energie weer toe te voegen d.m.v. Reiki word de stroming langzaam weer normaal en kan hierop een spoedige genezing volgen.

Behandelingen met Reiki therapie:
Als je er behoefte aan hebt krijg je eerst een vrijblijvend voorgesprek, dit is om uit te leggen hoe Reiki werkt en wat het Reiki voor je kan betekenen. Als je daarna beslist om Reiki- behandelingen te gaan ontvangen dan start de behandeling als volgt: 4 dagen achter elkaar 1 behandeling, dit is om de energiestroming op gang te brengen, na deze 4 behandelingen bekijken we het resultaat, en besluiten we hoe verder te gaan. Bij eerdere behandelingen van zware burn-outs en of overspannen cliënten was het resultaat na 5-10 behandelingen dat de persoon weer 40-70 % verbeterd was en het “normale leven” weer opgepakt kon worden.
Door het enthousiasme van onze cliënten beslissen veel mensen om zo zelf ook met de Reiki- energie te willen gaan werken, ook omdat u na de eerste cursus in staat bent om jezelf te behandelen.
Reiki werkt altijd, maar wat in een lange tijd is opgebouwd, is ook niet in een korte tijd weg, ook dan heeft ook Reiki tijd nodig.

Reiki bij lichamelijke klachten:
Veel mensen hebben pijnen, dit kunnen tijdelijke of blijvende pijnen zijn waar niemand een oplossing voor heeft, of het nu kiespijn, hoofdpijn, MS, Reuma of wat dan ook, Reiki-therapie werkt altijd, (soms op een onbewust niveau) vooral bij pijnbestrijding. Het is geen vervanging van de reguliere geneeskunde, maar wel een welkome aanvulling hierop.
Reiki- energie kan nooit verkeerd werken omdat de Universele Energie alleen naar de plekken gestuurd wordt waar het lichaam het nodig heeft. Het mag aansluitend bij ieder medicijn of behandeling toegevoegd worden en kan alleen maar goed doen.

De Reiki energie kan nooit kwaad doen of heeft nooit een verkeerde werking. Door de toename van levensenergie leer je jezelf en anderen beter kennen en kom je beter in aanraking met je eigen creativiteit. Eigenlijk wordt de zelf-heler in je wakker gemaakt. Dit leer je begrijpen door met Reiki te werken, en zo te ervaren wat er gebeurd. Reiki werkt altijd, ook als je er niet in gelooft, ook als je het niet begrijpt. Het gaat eigenlijk boven het begripsniveau uit.
Het is er gewoon, steeds weer in je leven en ondersteunt je.
De Universele Levensenergie versterkt je spirituele ontwikkeling en maakt je bewust van het vermogen om jezelf en anderen te helpen door deze energie uit te dragen.
Hoe meer je met Reiki werkt, des te meer energie heb je tot je beschikking, het zal jezelf altijd ten goede komen.
Je dient er alleen aan toe te zijn en het zelf te willen.

Reiki is de meest liefdevolle energie en is daarom geschikt voor iedereen, het is voor niemand "te hoog gegrepen". Het opent de spitrituele weg naar een "ander" leven.

Onze bedoeling is om iedereen met deze prachtige energie vertrouwd te maken, om zo een betere toekomst voor onszelf en een betere wereld te creëren.

Regina Meijerink en AnneMarie van Nispen tot Pannerden
Eerste Reit 6 - 5233 JP 's-Hertogenbosch
Tel: +31642973570 / +31619011630 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2017 A.M. van Nispen tot Pannerde
n