Bemer
Bemer HomeBemer productenBemer meer wetenBemer en de wetenschapBemer Vet

ervaringenindexteste

Behandeling bij Reuma
Reuma

BEMER biedt ondersteuning aan o.a. de onderstaande ziektes:

Artrose

Hernia

Rugpijn

Diabetes

Vermoeidheidssyndroom

Etalagebenen

Polineuropathie

Gescheurde banden

Botbreuken

Verstuiking

Reuma

Slaapstoornissen

Stress en Burn-out

Doorligwonden

Regeneratie

CIAP

 

 

 

 

 

 

 

De fysische vasculaire therapie BEMER vormt bij de behandeling van degeneratieve aandoeningen aan het bewegingsapparaat zoals reuma een uitstekende aanvullende therapie die door veel artsen zelfs aanbevolen wordt. Het effect van deze therapie is in meerdere wetenschappelijke artikelen en observatiestudies aangetoond.

Reumatherapie

Met de nieuwe en innovatieve fysische vasculaire therapie BEMER is het voor het eerst mogelijk om de belangrijkste processen van de microcirculatie bij problemen of ziekten op complexe wijze te stimuleren. De meest recente inzichten op het gebied van de regulering van de doorbloeding van weefsel en zenuwen lijken een veelbelovende methode te bieden om ook de beperkte of verstoorde doorbloeding van de organen te stimuleren. Tijdens de fysische therapie wordt een pulserend signaal door het lichaam verstuurd dat gebaseerd is op het bioritme van de patiënt.

Genezingsprocessen bij reuma

Het herstel van de aanvoer van voldoende voedingsstoffen naar de betreffende weefselcellen is een voorwaarde voor het genezingsproces bij degeneratieve aandoeningen aan het bewegingsapparaat, en daarmee ook voorwaarde voor de afname van reumatische klachten. Bij reuma dient een doelgerichte behandeling van individuele gebieden echter gepaard te gaan met fysische therapie of de inname van geneesmiddelen. Deze afzonderlijke maatregelen alleen zijn minder of helemaal niet succesvol.

Ondersteuning bij reuma door de fysische vasculaire therapie BEMER

Veel gezondheidsproblemen, waaronder reuma, ontstaan niet omdat het controlesysteem van het menselijk lichaam faalt. Integendeel, het controlesysteem blijft meestal gewoon functioneren, maar wel op de foute plek, op het foute tijdstip of in een ander bioritme. Om deze reden zou het doel van elke therapie moeten zijn om de lichaamseigen controlemechanismen zo te stimuleren, dat de opgetreden stoornis op eigen kracht verholpen wordt door middel van natuurlijke mechanismen.
Geneesmiddelen helpen in dergelijke gevallen niet. Er bestaat geen effectief medicijn voor deze vorm van stoornis. Zelfs wanneer er wel een medicijn zou bestaan, zouden de werkzame stoffen als gevolg van een verstoorde microcirculatie de juiste plek niet of in onvoldoende mate bereiken. De benodigde dosis zou zo hoog moeten zijn, dat er behoorlijk wat bijwerkingen zouden optreden.

De effectiviteit van fysische vasculaire therapie BEMER bij reuma is wetenschappelijk aangetoond

De fysische vasculaire therapie BEMER is een wetenschappelijk aangetoonde en effectieve behandelmethode om de allerkleinste bloedvaten te stimuleren waardoor de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen van en naar weefsel- en orgaancellen verbeterd wordt. Via elektromagnetische velden worden speciale stimulerende signalen door het lichaam verstuurd. Deze richten zich uitsluitend op de eigen ritmische beweging van de haarvaten en mogen niet verwisseld worden met magneetveldtherapie waarvan de werking niet is aangetoond. Hetzelfde geldt voor de lichtdouche. Hoewel beide therapieën gebruik maken van licht als fysisch medium, mag de lichtdouche niet vergeleken worden met een doelgerichte lasertherapie.

Bemer garantie

2 + 1 jaar garantie

We geven u een extra jaar garantie cadeau. We verlengen onze 2-jarige garantie automatisch tot 3 jaar. Natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Bemer cerificaat

Gecertificeerd

De werking van gecertificeerde BEMER-apparatuur voor fysische vasculaire therapie is wetenschappelijk aangetoond.


Bemer design

Red Dot Design Award

Onderscheiden met de red dot Design Award. Voor een uitstekende visuele, functionele en ergonomische kwaliteit van het productdesign.

Lodewijk en AnneMarie van Nispen tot Pannerden - Verdilaan 28 - 5251 EV Vlijmen
Tel: +3173-5115962 Mobiel: +31642973570 +31653160831 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2016 A.M. van Nispen tot Pannerden