Bemer
Bemer HomeBemer productenBemer meer wetenBemer en de wetenschapBemer Vet

ervaringenindexteste

Behandeling bij slapeloosheid en slaapstoornissen
slapeloosheid

BEMER biedt ondersteuning aan o.a. de onderstaande ziektes:

Artrose

Hernia

Rugpijn

Diabetes

Vermoeidheidssyndroom

Etalagebenen

Polineuropathie

Gescheurde banden

Botbreuken

Verstuiking

Reuma

Slaapstoornissen

Stress en Burn-out

Doorligwonden

Regeneratie

CIAP

 

In het kader van de fysische vasculaire therapie BEMER stimuleren multidimensionale signalen de beperkte of verstoorde microcirculatie op effectieve wijze en ondersteunt ze de belangrijkste lichaamseigen preventieve, regeneratieve en genezingsprocessen. De behandeling ondersteunt de witte bloedlichaampjes bij hun taak. Hierdoor kunnen ze snel in actie komen tegen dreigend gevaar van buiten. Hierdoor wordt het immuunsysteem in staat gesteld om het lichaam beter en effectiever te beschermen tegen infecties of schadelijke invloeden van buitenaf. Door middel van geijkte en overal ter wereld beschikbare meetinstrumenten kunnen we tegenwoordig de levenskwaliteit meten die mede door onze gezondheid bepaald wordt. Een van deze meetinstrumenten is de vragenlijst SF-36 die uit 8 subschalen en in totaal 36 vragen over meerdere aspecten van onze gezondheid bestaat. Bij deze acht aspecten gaat het om vitaliteit,
fysiek functioneren, lichamelijke pijn, algemene ervaring van de eigen gezondheid,
rolfunctioneren fysiek, rolfunctioneren emotioneel, sociaal functioneren en geestelijke gezondheid. Er bestaat ook een kortere versie met slechts twaalf vragen, de zogenaamde SF-12. Deze wordt ook toegepast binnen het klantenonderzoek ten behoeve van de fysische vasculaire therapie BEMER. De resultaten van het onderzoek toonden aan dat de BEMER-therapie leidde tot een significant betere nachtrust. Voor dit onderzoek hebben we gebruik gemaakt van de Jenkins-schaal. Tijdens de bestudering van de resultaten bleek dat bij meer dan 60 procent van de gebruikers de levenskwaliteit significant (p < 0,001) verbeterd was ‒ en dat na slechts zes weken. Twee derde van de gebruikers rapporteren daarnaast een betere nachtrust.

Hoe werkt de fysische vasculaire therapie BEMER bij slaapstoornissen?

Met name revaliderende patiënten, ouderen en mensen die vatbaar zijn voor infecties hebben baat bij de nieuwe BEMER-technologie. Deze stimuleert de lichaamseigen regulerende en regeneratieve processen tijdens de nachtrust. De fysische vasculaire therapie BEMER zorgt ervoor dat medische behandelingen over het algemeen effectiever zijn, patiënten minder vatbaar zijn voor infecties,
de stimulering van regeneratieve processen actiever verloopt en het lichaam beter ontzuurt. De pompende beweging van de allerkleinste bloedvaten neemt steeds meer af als gevolg van slaapstoornissen, het natuurlijke verouderingsproces, ongezonde leefgewoonten, veel stress en een eenzijdige voeding. De fysische vasculaire therapie BEMER gaat dit proces tegen, zij het binnen de grenzen die door de natuur gesteld zijn. Door middel van elektromagnetische signalen wordt de pompende beweging van de kleinste bloedvaten gestimuleerd, waardoor de bloedsomloop duidelijk verbetert.

 

Bemer garantie

2 + 1 jaar garantie

We geven u een extra jaar garantie cadeau. We verlengen onze 2-jarige garantie automatisch tot 3 jaar. Natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Bemer cerificaat

Gecertificeerd

De werking van gecertificeerde BEMER-apparatuur voor fysische vasculaire therapie is wetenschappelijk aangetoond.


Bemer design

Red Dot Design Award

Onderscheiden met de red dot Design Award. Voor een uitstekende visuele, functionele en ergonomische kwaliteit van het productdesign.

Lodewijk en AnneMarie van Nispen tot Pannerden - Verdilaan 28 - 5251 EV Vlijmen
Tel: +3173-5115962 Mobiel: +31642973570 +31653160831 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2016 A.M. van Nispen tot Pannerden