Bemer
Bemer HomeBemer productenBemer meer wetenBemer en de wetenschapBemer Vet

ervaringenindexteste

Behandeling bij Stress en Burn-out
stress

BEMER biedt ondersteuning aan o.a. de onderstaande ziektes:

Artrose

Hernia

Rugpijn

Diabetes

Vermoeidheidssyndroom

Etalagebenen

Polineuropathie

Gescheurde banden

Botbreuken

Verstuiking

Reuma

Slaapstoornissen

Stress en Burn-out

Doorligwonden

Regeneratie

CIAP

Voelt u zich al bij de geringste inspanning opgejaagd en overbelast? Bent u ook niet vooruit te branden, uitgeblust of gewoon moe? Bent u vaak slecht gehumeurd of ontevreden over uw werk- of privésituatie? Vindt u het moeilijk om een tandje terug te schakelen? Dan ligt het voor de hand dat u zich in vicieuze stresscirkel bevindt. Maar u bent echt niet de enige. Uit recente enquêtes blijkt dat bijna zes op de tien Duitsers hun leven als stressvol ervaren. Een te hoge werkdruk, een overvolle agenda, problemen thuis, financiële zorgen ‒ al deze factoren zorgen ervoor dat we voortdurend moe en uitgeput zijn. Ook het feit dat we door onze moderne communicatiemiddelen voortdurend bereikbaar zijn en er van verschillende media continu prikkels uitgaan, heeft een negatief effect. Een zesde van het ziekteverzuim wordt naar schatting veroorzaakt door stress of een te hoge werkdruk. Genoeg reden dus om ons eens nader bezig te houden met thema stress.

Doen we dit niet dan komen we maar al te gemakkelijk in een Burn-out

De fysische vasculaire therapie BEMER stimuleert de pompende beweging van de kleinste bloedvaten door middel van elektromagnetische signalen. De bloedsomloop in de microcirculatie kan zo weer op een normaal niveau teruggebracht worden. In dat geval hebben de lichaamscellen weer de beschikking over voedingsstoffen en zijn ze in staat hun taken uit te voeren. Fysische vasculaire therapie BEMER ondersteunt de lichaamseigen preventiemechanismen en het zelfherstellend vermogen. De therapie kan als aanvullende behandeling toegepast worden voor bijvoorbeeld:

een betere aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar organen en weefsel met een beter herstellend vermogen tot gevolg
de ondersteuning van het immuunsysteem
betere lichamelijke prestaties
betere mentale prestaties
de aanmaak van lichamelijke en geestelijke reserves

De therapie stimuleert de bloedsomloop in de kleinste bloedvaten en ondersteunt het lichaam zo bij het uitvoeren van de belangrijkste taken, bijvoorbeeld bij het herstel na een inspanning, tijdens de slaap en bij de aanmaak van lichamelijke en geestelijke reserves. Dit is een aanzienlijke bijdrage in het kader van een zelfhulpprogramma bij een burn-out.

 

Bemer garantie

2 + 1 jaar garantie

We geven u een extra jaar garantie cadeau. We verlengen onze 2-jarige garantie automatisch tot 3 jaar. Natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Bemer cerificaat

Gecertificeerd

De werking van gecertificeerde BEMER-apparatuur voor fysische vasculaire therapie is wetenschappelijk aangetoond.


Bemer design

Red Dot Design Award

Onderscheiden met de red dot Design Award. Voor een uitstekende visuele, functionele en ergonomische kwaliteit van het productdesign.

Lodewijk en AnneMarie van Nispen tot Pannerden - Verdilaan 28 - 5251 EV Vlijmen
Tel: +3173-5115962 Mobiel: +31642973570 +31653160831 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2016 A.M. van Nispen tot Pannerden