logo

Homeervaringenindex

Ervaringen met Vasomotietherapie

Even voorstellen: Lodewijk en AnneMarie van Nispen tot Pannerden

Wij hebben in 2010 van een kennis de Vasomotiethepie geleend om uit te proberen voor de klachten van AnneMarie, deze klachten werden veroorzaakt door Q-koorts. Al snel werd ons duidelijk dat dit een goed werkend systeem was en zijn wij zelf tot de aankoop van het systeem aangegaan. In 2012 hebben we besloten om zelf het Vasomotietherapie systeem te gaan verkopen, omdat wij hier volledig achter stonden en heel enthousiast waren.
Het gehele C.I.A.P.verhaal van Lodewijk is te te lezen op de bladzijde C.I.A.P.

AnneMarie: in 2009 heb ik Q-koorts gekregen, klachten: zware vermoeidheid, hoofdpijnen, spierpijnen, weinig energie, na de Q/koorts kuur was het iets beter, maar mijn kwaliteit van leven was slecht, en ik was vooral dodelijk vermoeid.
In 2012 hebben we de vasomotie therapie aangekocht en ik kreeg al snel resultaat, meer energie, pijnen minder en langzaam maar zeker werken mijn klachten minder. Nu 2020 heb ik bijna geen last van de Q-koorts , af en toe een paar dagen moe, maar deze perioden worden minder en de klachten duren minder lang. De kwaliteir van leven is prima nu. 
Ook had ik flinke Artrose in de nek, met veel pijn en hoofd schudden erbij, ik kon door deze pijn ook geen auto meer rijden. Na enkele maanden behandeld te hebben met de B-spot op mijn nek is het hoofd schudden weg en de pijn ook, mijn klachten verminderen nog steeds. 

Jenny Verdoorn 70 jaar, ’s-Hertogenbosch
Jaren geleden heb ik mijn been gebroken en heb ik diverse operaties hiervoor moeten ondergaan.
Jaren lang nog veel pijn gehad en soms moeilijk lopen. In 2018 heb ik de Classic Vasomotie set gekocht voor mijn klachten: zoals pijn in mijn been en een lelijk litteken, artrose in de vingers en slapeloosheid.
Na een tijdje werden mijn vingers weer soepel en kan ik weer makkelijker schakelen in de auto. Mijn vingers zijn weer helemaal genezen weer mooi en dun en geen dikke knobbels meer.
De pijn in mijn been is ook weg, zelfs het litteken ziet er beter uit. En het allerfijnste is dat ik met het slaapprogramma nu 6 – 7 uur achter elkaar doorslaap terwijl ik vroeger ieder half uur- driekwartier wakker lag.
Super is dat ik heb nu 3 Vasomotiesets heb en daar geniet ik heel veel van. Pas heb ik een nieuwe heup gekregen en die is super snel genezen.
Iedere dag 2 x 8 minuten op de mat en soms een P3 extra als ik moe ben. Verder behandel ik mijn operatiewond en nek dagelijks enkele keren. Ik ben erg tevreden en blij met de Vasomotieset.


Lodewijk en Annemarie hebben mij altijd goed begeleid en tips gegeven. Wil je meer weten over mijn ervaring, bel me gerust. tel 0636532990

deze bladzij is nog in onderhoud, ivm de privacywet

kijk met regelmaat want er komen steeds meerder ervaringen bij

 

Lodewijk en AnneMarie van Nispen tot Pannerden - Eerste Reit 6- 5233 JP 's-Hertogenbosch
tel: +31642973570, +31653160831 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2016 A.M. van Nispen tot Pannerden