Bemer
Bemer HomeBemer productenBemer meer wetenBemer en de wetenschapBemer Vet

ervaringenindexteste

Behandeling bij gescheurde banden
Polineuropathie

BEMER biedt ondersteuning aan o.a. de onderstaande ziektes:

 

 

Op de eerste plaats maken we een onderscheid tussen een acute behandeling en een vervolgbehandeling. Een zwelling dient als eerste maatregel gekoeld te worden zodat deze minder wordt. Normaal gesproken blijken ca. 15 tot 20 minuten voldoende. Bovendien dient de gezwollen plek omhoog gelegd te worden.
Hierdoor stroomt er minder bloed naar de betreffende plek en wordt de pijn snel minder. Daarnaast is het raadzaam een drukverband aan te leggen. Raadpleeg vervolgens een arts. Al is het alleen maar vanwege het feit, dat een leek bijvoorbeeld een gescheurde enkelband niet of nauwelijks kan onderscheiden van een verstuikte enkel of een opgerekte enkelband. Een arts kan bovendien bepalen of een operatie noodzakelijk is of dat de gescheurde band op traditionele wijze kan genezen zonder operatieve ingreep.
In het geval van een operatieve ingreep worden de betreffende banden weer aan elkaar gemaakt of eventueel vervangen door andere lichaamseigen pezen. Bij een traditionele behandeling kan gedacht worden aan bewegingsoefeningen en krachttraining. Een steun- of gipsverband behoren eventueel ook tot de mogelijkheden.
Het genezingsproces van een gescheurde band vereist het nodige geduld, zowel bij een traditionele behandeling als bij een operatieve ingreep. In deze fase zijn niet alleen bewegingsoefeningen van groot belang, ook een betere doorbloeding speelt een belangrijke rol bij het genezingsproces.
Een betere doorbloeding zorgt er namelijk voor, dat het betreffende gebied beter voorzien wordt van voedingsstoffen. Hierdoor wordt de kans op een ontsteking minder. De fysische vasculaire therapie BEMER is hiervoor bijzonder geschikt. Deze therapie activeert de het zelfhelend vermogen van het lichaam en ondersteunt zo het herstel van wonden en ander letsel, waaronder gescheurde banden.
Door multidimensionale signalen wordt in het kader van een magneetveldtherapie een beperkte of verstoorde microcirculatie op effectieve wijze gestimuleerd en worden de belangrijkste lichaamseigen preventieve, regeneratieve en genezingsprocessen ondersteund. Het ondersteunende effect van de fysische vasculaire therapie BEMER bij het regeneratieve proces is meermaals wetenschappelijk aangetoond. De BEMER-therapie zorgt voor een verbeterde microcirculatie. Deze heeft op haar beurt een positief effect op het genezingsproces bij gescheurde banden, waardoor de lijdensweg flink verkort kan worden.

Wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van fysische vasculaire therapie BEMER
In talloze wetenschappelijke artikelen en observatiestudies is de effectiviteit van de fysische vasculaire therapie BEMER duidelijk aangetoond. Zo kon aangetoond worden dat het weefsel tot wel 30 procent meer zuurstof opnam.
Juist dit is het doorslaggevende effect van fysische therapie, ook bij een verstoord regeneratief vermogen. Het is niet overdreven om te stellen dat de fysische vasculaire therapie BEMER een mijlpaal vormt binnen de fysische vasculaire therapie. De therapie zorgt namelijk voor een duidelijk betere doorbloeding en draagt daardoor bij aan het herstel en betere prestaties van de bloedvaten.

Artrose

Hernia

Rugpijn

Diabetes

Vermoeidheidssyndroom

Etalagebenen

Polineuropathie

Gescheurde banden

Botbreuken

Verstuiking

Reuma

Slaapstoornissen

Stress en Burn-out

Doorligwonden

Regeneratie

CIAP

 

 

 

Bemer garantie

2 + 1 jaar garantie

We geven u een extra jaar garantie cadeau. We verlengen onze 2-jarige garantie automatisch tot 3 jaar. Natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Bemer cerificaat

Gecertificeerd

De werking van gecertificeerde BEMER-apparatuur voor fysische vasculaire therapie is wetenschappelijk aangetoond.


Bemer design

Red Dot Design Award

Onderscheiden met de red dot Design Award. Voor een uitstekende visuele, functionele en ergonomische kwaliteit van het productdesign.

Lodewijk en AnneMarie van Nispen tot Pannerden - Verdilaan 28 - 5251 EV Vlijmen
Tel: +3173-5115962 Mobiel: +31642973570 +31653160831 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2016 A.M. van Nispen tot Pannerden