Bemer
Bemer HomeBemer productenBemer meer wetenBemer en de wetenschapBemer Vet

ervaringenindexteste

Regeneratie - het zelfgenezende vermogen van het lichaam
Regeneratie

BEMER biedt ondersteuning aan o.a. de onderstaande ziektes:

Artrose

Hernia

Rugpijn

Diabetes

Vermoeidheidssyndroom

Etalagebenen

Polineuropathie

Gescheurde banden

Botbreuken

Verstuiking

Reuma

Slaapstoornissen

Stress en Burn-out

Doorligwonden

Regeneratie

CIAP

 

 

 

De fysische vasculaire therapie BEMER stimuleert de pompende beweging van de kleinste bloedvaten door middel van elektromagnetische signalen. De bloedsomloop in de microcirculatie kan zo weer naar een normaal niveau teruggebracht worden. De lichaamscellen worden beter voorzien van voedingsstoffen waardoor ze hun talloze taken kunnen uitvoeren.
Ziekten en pijn kunnen door middel van de fysische vasculaire therapie BEMER beter bestreden worden, wonden genezen sneller, er komt energie vrij voor hogere lichamelijke en geestelijke prestaties en herstelmechanismen kunnen ondersteund worden. Ook in de sportwereld kan fysische vasculaire therapie BEMER waardevolle ondersteuning bieden aan zowel professionals als amateurs.
Bij voldoende doorbloeding van de kleinste bloedvaten zijn kortere warming-ups en cooling-downs nodig, herstelt het lichaam sneller en kunnen trainingen effectiever zijn. Ook het herstel van letsel op microniveau kan vaak bespoedigd worden.
Gesteld kan worden, dat de fysische vasculaire therapie BEMER de controlemechanismen van het lichaam ondersteunt om ziekten te voorkomen en sneller te herstellen. Ze is als complementaire therapie effectief gebleken bij:
- een betere aanvoer van voedingsstoffen naar organen en weefsel en daardoor betere herstelmogelijkheden,
- lagere gevoeligheid voor infecties,
- ondersteuning van het immuunsysteem,
- hogere lichamelijke prestaties,
- hogere geestelijke prestaties,
- minder negatieve gevolgen door stress.
Ook bij sportieve activiteiten behaalt de fysische vasculaire therapie BEMER verbazingwekkende resultaten. Ze kan bijdragen aan de verhoging van de maximale belastingsintensiteit, het effect van trainingen verbeteren, herstelperioden na de training verkorten en de kans op blessures verlagen.

Wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van fysische vasculaire therapie BEMER:
In talloze wetenschappelijke artikelen en observatiestudies is de effectiviteit van de fysische vasculaire therapie BEMER duidelijk aangetoond. Zo kon aangetoond worden dat het weefsel tot wel 30 procent meer zuurstof opnam. Juist dit is het doorslaggevende effect van fysische therapie, ook bij een verstoord regeneratief vermogen.
Het is niet overdreven om te stellen dat de fysische vasculaire therapie BEMER een mijlpaal vormt binnen de fysische vasculaire therapie. De therapie zorgt namelijk voor een duidelijk betere doorbloeding en draagt daardoor bij aan het herstel en betere prestaties van de bloedvaten.

 

Bemer garantie

2 + 1 jaar garantie

We geven u een extra jaar garantie cadeau. We verlengen onze 2-jarige garantie automatisch tot 3 jaar. Natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Bemer cerificaat

Gecertificeerd

De werking van gecertificeerde BEMER-apparatuur voor fysische vasculaire therapie is wetenschappelijk aangetoond.


Bemer design

Red Dot Design Award

Onderscheiden met de red dot Design Award. Voor een uitstekende visuele, functionele en ergonomische kwaliteit van het productdesign.

Lodewijk en AnneMarie van Nispen tot Pannerden - Verdilaan 28 - 5251 EV Vlijmen
Tel: +3173-5115962 Mobiel: +31642973570 +31653160831 - email: info@reikidenbosch.nl
© 2016 A.M. van Nispen tot Pannerden